[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

Wimperextensions bij No1.Clinic in Dalen

Perfecte wimperextensions voor een stralende oogopslag!
Bij No1.Clinic in Dalen bieden wij hoogwaardige wimperextensions aan die uw ogen een prachtige en opvallende uitstraling geven. Onze expertise in wimperextensions zorgt ervoor dat u altijd tevreden de deur uitgaat, ongeacht uw stijl of voorkeur. Wij bedienen klanten uit het hele land. Maar de meeste klanten van ons komen uit Coevorden, Hardenberg, Hoogeveen, Emmen en omliggende gebieden.

Altijd klaar voor een onverwachte situatie!

Wat zijn Wimperextensions?

Wimperextensions zijn synthetische of natuurlijke vezels die individueel op uw natuurlijke wimpers worden aangebracht om lengte, volume en krul te geven. Deze behandeling biedt een langdurige oplossing voor vollere en meer gedefinieerde wimpers zonder de noodzaak van mascara.

Hoe worden de Wimperextensions bevestigd?

Bij No1.Clinic hechten we elke wimperextension haartje voor haartje op uw natuurlijke wimpers. We gebruiken een speciale bond die is ontwikkeld voor wimpers en ogen. Deze bond heeft een zeer laag gehalte aan dampen, droogt snel en is waterbestendig, waardoor uw wimperextensions veilig en comfortabel zijn.

Hoelang blijven de Wimperextensions zitten?

Wimperextensions kunnen tot 6-8 weken blijven zitten. Dit komt doordat uw natuurlijke wimpers elke 6-8 weken vervangen worden, en de extensions aan deze natuurlijke wimpers bevestigd zijn, waardoor ze op natuurlijke wijze uitvallen.

Wanneer moet ik terugkomen voor een refill behandeling?

Om uw wimperextensions er altijd op hun best uit te laten zien, raden wij aan om elke 2 à 3 weken een refill behandeling te nemen. Dit helpt om eventuele uitgevallen wimperextensions te vervangen en uw wimpers vol en mooi te houden.

Hoelang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling varieert per klant. Hoe meer natuurlijke wimpers u heeft, hoe langer het duurt. Voor een nieuwe set one by one wimperextensions duurt het ongeveer 90 minuten, en voor Russian volume wimperextensions ongeveer 110 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

Hoeveel wimperextensions worden per oog geplaatst?

Afhankelijk van uw natuurlijke wimpers plaatsen wij ongeveer 100 tot 110 wimperextensions per oog. Dit zorgt voor een volle en prachtige oogopslag.

Welke soorten wimperextensions bieden wij?

Bij No1.Clinic bieden wij zowel one by one lashes als Russian volume lashes (2D-6D). De meeste klanten kiezen voor de D-krul, wat zorgt voor de meest krullende en opvallende wimpers.

Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers, mits ze geplaatst worden door een professional en u bepaalde voorzorgsmaatregelen neemt, zoals niet wrijven in uw ogen en vermijden van harde waterstralen tijdens het douchen.

Verschil tussen One by One en Russian Volume (2D-6D)

One by One: Hierbij wordt één extension op één natuurlijke wimper geplakt. U kunt de krul, lengte en dikte bepalen voor een natuurlijkere of vollere look.

Russian Volume: Deze techniek gebruikt tot wel 6 dunne en zachte haartjes die op één natuurlijke wimper worden bevestigd, afhankelijk van hoe vol u het wilt. Dit creëert een indrukwekkende volume en diepte.

Voordelen
van wimperextensions

Geen
mascara
meer
nodig

Geen uitgelopen mascara bij regen
of warmte

Bestand
tegen
water

Maakt
uw
ogen
gelift

U kunt ermee zwemmen, douchen en sporten

Onzichtbaar gewicht; u voelt de extensions niet

Onzichtbaar gewicht; u voelt de extensions niet

Geen
mascara
meernodig

Geen uitgelopen mascara bij regen
of warmte

Bestand
tegen
water

Maakt uw
ogen gelift

U kunt ermee zwemmen, douchen en sporten

Onzichtbaar gewicht; u voelt de extensions niet

Onzichtbaar gewicht; u voelt de extensions niet

Aftercare voor Wimperextensions

Voor de beste resultaten en langst mogelijke levensduur van uw wimperextensions, volg onze aftercare instructies zorgvuldig.

Kan ik mascara gebruiken bij Wimperextensions?
Wij raden het sterk af om mascara te gebruiken bij wimperextensions. Mocht u toch mascara willen gebruiken, kies dan een mascara zonder olie, aangezien de bond niet tegen olie kan.

Hoe houd ik mijn Wimperextensions schoon en hygiënisch?
Gebruik een foam cleanser die wij in de salon verkopen. Breng de foam aan op een kwast applicator en dan op de vochtige wimperextensions. Deze foam is antibacterieel en op waterbasis. Reinig uw wimperextensions minstens één keer per dag.

We zien je graag bij No1.Clinic in Dalen voor de beste wimperextensions behandelingen en laat uw ogen stralen. Wij verwelkomen klanten uit het hele land. Maar de meeste klanten van ons komen uit Coevorden, Hardenberg, Hoogeveen, Emmen en de omliggende regio's.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de voordelen van wimperextensions voor uw natuurlijke wimpers.

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?