[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

Blijf op de hoogte van No1.Clinic!

Wekelijkse updates, behandelingsinformatie, tips en meer

Welkom op de nieuwspagina van No1.Clinic! Hier houden we u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze salon. Van informatie over onze nieuwste behandelingen tot waardevolle tips voor uw schoonheidsroutine, deze pagina is uw go-to bron voor alles wat met No1.Clinic te maken heeft.

Op deze pagina vindt u:

Wekelijkse updates: Blijf op de hoogte van wat er gebeurt in onze salon, inclusief nieuwe behandelingen, speciale aanbiedingen en evenementen.
Informatie over behandelingen: Leer meer over de diverse behandelingen die wij aanbieden en hoe ze u kunnen helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken.
Algemene tips: Ontvang handige tips en adviezen om uw schoonheidsroutine te verbeteren en uw resultaten te maximaliseren.
En nog veel meer: Van klantverhalen tot de nieuwste trends in de schoonheidsindustrie, we delen een breed scala aan interessante en nuttige informatie.

Wij nodigen u uit om regelmatig terug te komen en op de hoogte te blijven van alles wat er speelt bij No1.Clinic. Uw feedback en vragen zijn altijd welkom, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen of een reactie achter te laten. Bedankt voor uw voortdurende steun en betrokkenheid. Samen maken we No1.Clinic de beste plek voor al uw beautybehandelingen!

Russian Volume Wimperextensions

Fluffy Russian Volume Wimperextensions bij No.1 Clinic in Dalen

Ben je op zoek naar wimperextensions die je natuurlijke schoonheid naar een hoger niveau tillen? Bij No.1 Clinic in Dalen zijn wij gespecialiseerd in verschillende methodes van wimperextensions, waaronder de populaire Russian Volume techniek. Deze methode creëert volle, zachte en luchtige wimpers die je ogen laten stralen! Onze salon ontvangt

Lees meer »

Stralend de deur uit met de behandelingen van No.1 Clinic

Bij No.1 Clinic werken we dagelijks met passie om onze klanten te laten stralen. We zijn gespecialiseerd in diverse beautybehandelingen, van Striae verwijderen tot Wimperextensions, en zorgen ervoor dat elke klant met een zelfverzekerd gevoel de deur uitgaat. Dankzij de feedback die we dagelijks ontvangen, weten we dat onze aanpak

Lees meer »

Exciting News Coming Your Way

Vandaag had ik een fantastische producttraining voor een samenwerking met een ongelofelijk tof en groot merk! En wat ben ik trots dat No.1 Clinic één van de eerste exclusieve salons in Nederland is waar dit merk mee wil samenwerken. Wat het precies is? Dat blijft nog even een verrassing… maar

Lees meer »

Wat maakt mijn werk geweldig?

Het introduceren van een nieuwe behandeling die nog niet eerder beschikbaar was! 💖 Bij No1.Clinic bieden we nu de revolutionaire Bye Bye Striae behandeling aan. Striae verwijderen en mensen weer blij maken met hun huid – dat is waar we voor gaan! Het is zo fijn om te zien hoe

Lees meer »

Barbicide

Wist je dat we bij No.1 Clinic altijd streven naar de hoogste hygiënestandaarden? Maak kennis met Barbicide, onze vertrouwde partner voor het reinigen en desinfecteren van al onze pincetten, schaartjes en andere saloninrichting. Barbicide is dé oplossing voor een vlekkeloos schone salon. Met een snelle werking binnen slechts 5 minuten,

Lees meer »
Tandenbleken

De nieuwste Tandenbleken technologie bij No.1 Clinic

Wie wil er nu niet met een stralende glimlach op vakantie? Bij No.1 Clinic begrijpen we hoe belangrijk een mooie, witte glimlach is. Daarom hebben we geïnvesteerd in de allernieuwste technologie voor het bleken van tanden, zodat jij kunt genieten van het beste resultaat, op een veilige en comfortabele manier.

Lees meer »

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?