[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

Lash Volume Lift (LVL) bij No1.Clinic in Dalen

Prachtige wimpers met Lash Volume Lift (LVL)

Bij No1.Clinic in Dalen bieden wij de innovatieve Lash Volume Lift (LVL) behandeling aan voor klanten uit het hele land. Maar de meeste klanten van ons komen uit Coevorden, Hardenberg, Hoogeveen, Emmen en omstreken. Deze behandeling geeft uw natuurlijke wimpers een prachtige lift en krul, zonder de noodzaak van wimperkrullers of mascara.

Wat is Lash Volume Lift (LVL)?
Lash Volume Lift (LVL) is een behandeling waarbij uw natuurlijke wimpers worden gekruld en gelift met behulp van een sealer en een siliconen pad. Deze techniek is niet schadelijk voor uw eigen wimpers en zorgt voor een mooie, natuurlijke krul die wekenlang aanhoudt. LVL is ideaal voor iedereen die dagelijks een wimperkrultang gebruikt, omdat het de noodzaak hiervan volledig wegneemt. Bovendien kan de behandeling gecombineerd worden met verven voor een vollere, mascara-look.

Hoelang blijft de LVL in mijn natuurlijke wimpers?

Een LVL behandeling blijft ongeveer 6-9 weken in uw natuurlijke wimpers, afhankelijk van uw wimpergroeicyclus. Omdat natuurlijke wimpers elke 6-8 weken uitvallen, raden wij aan om de LVL behandeling om de 6-9 weken te herhalen. Er moet minimaal 5 weken tussen de behandelingen zitten om uw wimpers gezond te houden.

Kan ik mascara gebruiken bij een LVL behandeling?

Ja, u kunt zeker mascara gebruiken bij een LVL behandeling, mits de mascara geen olie bevat. Veel klanten met middel lange of lange wimpers vinden mascara in het begin niet nodig omdat de LVL behandeling al een prachtige krul en lift geeft. Voor klanten met kortere wimpers kan mascara zorgen voor extra lengte en volume.

Wanneer kan de behandeling niet?

Er zijn enkele situaties waarin een LVL behandeling niet wordt aanbevolen:

  • Tijdens de zwangerschap: Hormonale veranderingen kunnen ervoor zorgen dat de wimperlift minder goed pakt.
  • Bij het gebruik van antibiotica: De behandeling is helaas niet mogelijk tijdens het gebruik van antibiotica.

Waar moet ik opletten na de behandeling?

Na de LVL behandeling is het belangrijk om bepaalde verzorgingsinstructies te volgen om de resultaten te behouden en uw wimpers gezond te houden.

Bezoek No1.Clinic in Dalen voor de mooiste Lash Volume Lift (LVL) behandelingen en laat uw ogen stralen. Wij verwelkomen klanten uit het hele land. Maar de meeste klanten van ons komen uit Coevorden, Hardenberg, Hoogeveen, Emmenen de omliggende regio's.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de voordelen van LVL voor uw natuurlijke wimpers.

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?