[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

Bij No1.Clinic zijn we trots om een belangrijke mijlpaal te delen: ons nieuwe logo is een feit! Dit prachtige logo is ontworpen door de getalenteerde professionals van SID-Design in Coevorden. Hun creativiteit en vakmanschap hebben geleid tot een logo dat perfect onze visie en waarden weerspiegelt.

De samenwerking met SID-Design

De samenwerking met SID-Design was een geweldige ervaring. Van het eerste concept tot het uiteindelijke ontwerp, het team van SID-Design heeft ons uitstekend geholpen. Ze hebben aandachtig geluisterd naar onze wensen en hun expertise ingezet om een logo te creëren waar we enorm trots op zijn. We zijn zeer tevreden met hun professionele aanpak en oog voor detail.

Verdere ontwikkelingen

Met ons nieuwe logo in de hand zijn we nu druk bezig met de verdere ontwikkelingen van ons merk. Dit omvat onder andere drukwerk, reclame en natuurlijk een schitterende website die binnenkort gelanceerd wordt. Ons doel is om een consistente en aantrekkelijke merkidentiteit te creëren die onze klanten aanspreekt en hen een gevoel van vertrouwen en professionaliteit biedt.

Wat betekent dit voor No1.Clinic?

Ons nieuwe logo is meer dan alleen een visueel symbool; het is een belofte aan onze klanten. Het vertegenwoordigt onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Met dit nieuwe logo zijn we klaar om No1.Clinic op de kaart te zetten als dé bestemming voor hoogwaardige beautybehandelingen in Dalen en de omliggende regio’s.

Blijf op de hoogte

We nodigen u uit om onze voortgang te volgen terwijl we verder werken aan onze merkidentiteit en de lancering van onze nieuwe website. Blijf op de hoogte van de laatste updates en ontwikkelingen door ons te volgen op sociale media en onze blog te lezen. We zijn enthousiast over de toekomst en kijken ernaar uit om onze reis met u te delen.

Ons nieuwe logo is een feit

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?