[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

Wij wensen iedereen een geweldig voetbalweekend!

Het is weer tijd voor spannende wedstrijden, gezellige borrels en mooie momenten met vrienden en familie. Wij van No1.Clinic willen iedereen een fantastisch voetbalweekend toewensen. Geniet van de wedstrijden en de sfeer!

Maandag staan wij weer voor u klaar

Na een heerlijk weekend vol voetbal, staan wij maandag weer met volle energie voor onze lieve klanten klaar. Of u nu langskomt voor een ontspannende behandeling of een vraag heeft over onze diensten, wij helpen u graag verder. Hier is een korte herinnering aan wat wij allemaal voor u kunnen doen:

Onze diensten

  • Striae verwijderen: Verminder effectief de zichtbaarheid van striae met onze exclusieve behandeling. We zijn een van de eerste in Nederland die deze innovatieve behandeling mogen en kunnen uitvoeren.
  • Wimperextensions: Geniet van vollere en langere wimpers zonder gedoe met mascara. Onze wimperextensions worden met zorg en precisie aangebracht voor een prachtige, natuurlijke look.
  • Lash volume lift (LVL): Geef uw natuurlijke wimpers een prachtige lift en krul zonder extensions. Perfect voor wie altijd een wimperkrultang gebruikt en een langdurig resultaat wil.
  • Brow lamination: Creëer vollere, beter gevormde wenkbrauwen met onze brow lamination behandeling. Ideaal voor wie wenkbrauwen heeft die lastig in model te krijgen zijn.
  • Tanden bleken: Voor een stralend witte glimlach bent u bij ons aan het juiste adres. Onze veilige en effectieve behandeling zorgt ervoor dat uw tanden meerdere tinten lichter worden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn maandag weer bereikbaar en staan klaar om u te helpen. U kunt ons bellen, mailen of een WhatsApp-bericht sturen.

Geniet van het voetbalweekend en tot maandag!

Liefs!
Carolien

Geniet van het Voetbalweekend!

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?