[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

Wimperextensions in Hardenberg

Bij No1.Clinic in Hardenberg bieden wij hoogwaardige wimperextensions die je ogen een prachtige en opvallende uitstraling geven. Onze expertise in wimperextensions zorgt ervoor dat je altijd tevreden en stralend de deur uitgaat, ongeacht je stijl of voorkeur.

Waarom Wimperextensions bij No1.Clinic in Hardenberg?

Uitmuntende kwaliteit
Wij gebruiken alleen de beste materialen voor onze wimperextensions, zodat je verzekerd bent van een natuurlijke uitstraling en een langdurig resultaat. Onze wimperextensions zijn lichtgewicht, comfortabel en volledig veilig voor je natuurlijke wimpers.

Ervaren specialisten
Onze getrainde en ervaren specialisten passen de nieuwste technieken toe om jouw wimperextensions perfect aan te brengen. Of je nu kiest voor een subtiele, natuurlijke look of een opvallende, dramatische oogopslag, wij zorgen ervoor dat het resultaat precies is wat je wilt.

Persoonlijke service
Bij No1.Clinic draait alles om jou. We nemen de tijd om naar je wensen en verwachtingen te luisteren en geven deskundig advies over de beste stijl en lengte van de wimperextensions die bij jou passen. Met onze persoonlijke benadering voel je je altijd op je gemak en verlaat je onze kliniek met een stralende blik.

Veilig en duurzaam
Onze wimperextensions zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en veilig. We gebruiken hoogwaardige lijmen en veilige technieken die geen schade aan je natuurlijke wimpers veroorzaken. Zo kun je met een gerust hart genieten van je prachtige wimpers.

De voordelen van Wimperextensions voor Hardenberg

Natuurlijke en volle look: Onze wimperextensions geven je wimpers meer volume en lengte, zonder dat ze er nep uitzien.
Tijdbesparend: Met wimperextensions hoef je geen mascara meer te gebruiken, wat je dagelijkse make-uproutine aanzienlijk verkort.
Langdurig resultaat: Onze wimperextensions blijven wekenlang mooi, zodat je er altijd op je best uitziet.
Comfortabel: Onze lichte en zachte wimperextensions voelen natuurlijk aan en irriteren je ogen niet.

Bij No1.Clinic in Hardenberg bedienen wij klanten uit het hele land. Onze kliniek staat bekend om zijn uitstekende service en professionele benadering. Wij zorgen ervoor dat je altijd tevreden en zelfverzekerd onze kliniek verlaat. Daarnaast bieden wij een breed scala aan andere schoonheidsbehandelingen aan, zodat je voor al je beautybehoeften bij ons terecht kunt.

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?