[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

Met veel vreugde en trots kondigen wij aan dat Alida Oost de winnaar is van onze fantastische winactie! Alida, van harte gefeliciteerd! We nemen snel contact met je op om je prijs te plannen.

Voor degenen die mij nog niet kennen, ik ben Carolien Kranendonk, het gezicht achter No.1 Clinic. Met meer dan 10 jaar ervaring in de beauty-industrie en een passie voor het verzorgen van optimale resultaten, sta ik klaar om jouw betrouwbare partner in schoonheid te zijn.

Bijna tijd voor onze heropening!

We kunnen niet wachten om iedereen weer te verwelkomen in onze vernieuwde No.1 Clinic. Ons team heeft keihard gewerkt om ervoor te zorgen dat we jullie nog beter van dienst kunnen zijn met onze uitgebreide behandelingen en vernieuwde uitstraling. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten:

Onze Behandelingen:

Striae verwijderen

Onze revolutionaire “Bye Bye Striae” behandeling vermindert striae tot 70% na slechts één sessie! Vaak zijn maar 2 of 3 behandelingen nodig voor optimale resultaten. Deze innovatieve methode is veilig, effectief en zorgt voor een stralende, egale huid.

Wimperextensions

Geef je wimpers een prachtige, volle look met onze hoogwaardige wimperextensions. Onze experts passen de nieuwste technieken toe om een natuurlijke en langdurige uitstraling te garanderen.

Lash Volume Lift

Creëer een verbluffende oogopslag met onze lash volume lift. Deze behandeling geeft je natuurlijke wimpers extra volume en krul, zonder het gebruik van extensions of lijm.

Brow Lamination

Voor perfect gevormde wenkbrauwen kun je terecht voor onze brow lamination. Deze behandeling zorgt voor vollere, gelifte wenkbrauwen die wekenlang in model blijven.

Tanden Bleken

Voor een stralende glimlach bieden we professionele tandenbleekbehandelingen aan. Binnen één sessie zie je al een significant verschil!

Waarom kiezen voor No.1 Clinic?

Bij No.1 Clinic begrijpen we dat elke klant uniek is en persoonlijke aandacht verdient. Daarom bieden we maatwerkbehandelingen aan die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. Onze kliniek is uitgerust met de nieuwste apparatuur en technieken om de beste resultaten te garanderen. Daarnaast staat een ontspannen en comfortabele ervaring bij ons altijd centraal.

Bedankt voor jullie steun!

Jullie liefde en support betekenen de wereld voor ons. We kunnen niet wachten om jullie weer te zien en te helpen bij het bereiken van jullie schoonheidsdoelen. Stay tuned voor meer updates en spannende aankondigingen!

Liefs, Carolien Kranendonk
No.1 Clinic 💕

Winnaar van onze geweldige winactie: Alida Oost!

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?