[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

Bij No1.Clinic zijn we enorm trots om de baanbrekende Bye Bye Striae Behandeling aan te bieden. Deze innovatieve methode belooft striae tot 70% te verminderen na slechts één sessie, waardoor jij je zelfverzekerder en mooier voelt in je eigen huid. Of je nu last hebt van striae door zwangerschap, gewichtsschommelingen, of andere oorzaken, wij zijn hier om je te helpen. Lees verder om meer te weten te komen over deze revolutionaire behandeling en waarom je voor No1.Clinic moet kiezen.

Wat is de Bye Bye Striae Behandeling?

De Bye Bye Striae Behandeling is een geavanceerde techniek die gebruik maakt van kleine naaldjes om de huid te stimuleren en het wondgenezingsproces te activeren. Dit bevordert de regeneratie van de huid en de productie van nieuw collageen. Het resultaat? Een gladdere, stevigere huid en een aanzienlijke vermindering van striae. Na slechts één sessie kunnen onze cliënten al een verbetering van 70% zien!

Waarom kiezen voor No1.Clinic?

  1. Opleiding en Expertise: Bij No1.Clinic zijn we getraind in de nieuwste technieken voor striae behandeling. Onze gediplomeerde specialisten, onder leiding van Carolien Kranendonk, hebben een grondige opleiding gevolgd en zijn experts op het gebied van huidverzorging.
  2. Veilige en Effectieve Behandelingen: Onze Bye Bye Striae Behandeling is niet-invasief en FDA-goedgekeurd, wat betekent dat het een veilige en effectieve optie is voor iedereen die striae wil verminderen.
  3. Resultaten die Spreken: We zijn trots op de verbluffende resultaten die we hebben behaald. Bekijk onze before & after foto’s om zelf te zien hoe effectief onze behandelingen zijn. Klanten zijn dolblij met hun vernieuwde huid en het zelfvertrouwen dat daarbij komt kijken.
  4. Persoonlijke Zorg: Bij No1.Clinic staat persoonlijke zorg centraal. We luisteren naar jouw zorgen en stellen een behandelplan op dat precies bij jouw behoeften past. Jij verdient het allerbeste, en wij zijn er om dat te leveren.

Boek Nu Jouw Afspraak

Ben je klaar om striae voorgoed vaarwel te zeggen? Neem vandaag nog contact met ons op en boek je afspraak. Ervaar zelf de voordelen van onze revolutionaire behandeling en geniet van een stralende, zelfverzekerde huid. Wij verwelkomen je graag in onze kliniek in Dalen, waar we je met open armen en een glimlach ontvangen.

Blijf Verbonden

Volg ons op social media voor exclusieve aanbiedingen, tips en voor-en-na foto’s. Blijf op de hoogte van de nieuwste behandelingen en evenementen bij No1.Clinic. Sluit je aan bij onze community en laat je schoonheid stralen!

Liefs, Carolien Kranendonk en het team van No1.Clinic 💖

Striae behandeling | Bye Bye Striae: De revolutionaire behandeling van No1.Clinic

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?