[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

The Beauty Spot Dalen: Nagelbehandelingen bij No1.Clinic

Bij No1.Clinic zijn we verheugd om samen te werken met The Beauty Spot Dalen, een toonaangevend specialist in nagelbehandelingen. Met deze samenwerking bieden we een uitgebreid scala aan nagelbehandelingen aan, zodat je alles wat je nodig hebt voor jouw beauty routine onder één dak kunt vinden.

Maak eenvoudig online je afspraak in onze prachtige beautysalon in Dalen

Wil je mooie, verzorgde nagels? Het maken van een nagel behandeling afspraak bij The Beauty Spot Dalen is nu eenvoudiger dan ooit. Klik op de onderstaande link om direct een afspraak te maken en ervaar zelf de hoogwaardige nagelbehandelingen die wij bieden.

Onze nagel behandelingen

Nagelverlenging
Of je nu korte nagels hebt of gewoon wat extra lengte wilt, onze nagelverlengingen bieden de perfecte oplossing. Met de hoogste kwaliteit materialen zorgen we voor een natuurlijke en duurzame verlenging van je nagels.

Biab (Builder in a Bottle)
De Biab behandeling is ideaal voor het versterken en verlengen van je natuurlijke nagels. Deze flexibele en duurzame laag zorgt ervoor dat je nagels er prachtig uitzien en minder snel breken.

Gelpolish
Wil je kleur en glans die wekenlang blijft zitten? Onze Gelpolish behandeling biedt een breed scala aan kleuren, van klassiek en subtiel tot levendig en opvallend. De Gelpolish blijft chipvrij en glanzend, waardoor je nagels er altijd perfect uitzien.

De kracht van The Beauty Spot Dalen?

  • Hoogwaardige Behandelingen: Onze nagelbehandelingen worden uitgevoerd met de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat je nagels er altijd perfect uitzien.
  • Professioneel Team: Onze ervaren nagelspecialisten zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service en resultaten.
  • Eenvoudig Online Boeken: Maak snel en eenvoudig je afspraak online, wanneer het jou uitkomt.

Kom langs bij The Beauty Spot Dalen

Bij The Beauty Spot Dalen, onder één dak met No1.Clinic, zorgen we ervoor dat jouw nagels er altijd verzorgd en prachtig uitzien. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige manicure, een nagelverlenging, of een opvallende Gelpolish, wij hebben de perfecte behandeling voor jou.

Maak vandaag nog je afspraak en laat je nagels stralen!

Openingstijden

  • Ma, Vr 9:00 - 18:00
  • Di, Do Gesloten
  • Woensdag 9:00 - 21:00
  • Za - Zo Gesloten

Contact

Nagel behandelingen

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?