[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

Bij No.1 Clinic zijn we ontzettend trots om te delen dat ik, Carolien Kranendonk, mijn opleiding voor striae behandelingen met vlag en wimpel heb afgerond! Deze mijlpaal betekent veel voor onze kliniek en is een geweldige toevoeging aan ons dienstenaanbod. We zijn nu een van de eerste salons in Nederland die deze geavanceerde behandeling kan aanbieden, en daar zijn we ontzettend enthousiast over!

Wat betekent dit voor onze klanten?

Bij No1.Clinic staan we klaar om onze klanten te laten profiteren van de nieuwste technieken en behandelingen op het gebied van huidverzorging. Onze revolutionaire striae behandeling vermindert striae tot wel 70% na slechts één sessie. Dit is een veilige, effectieve manier om de textuur en uitstraling van je huid te verbeteren, uitgevoerd door een gecertificeerde professional met de meest recente kennis en vaardigheden.

De voordelen van de striae behandeling bij No1.Clinic

  • Effectieve vermindering van striae: Na slechts één sessie zie je al een vermindering van striae tot wel 70%. Voor veel mensen betekent dit een enorme verbetering in hun zelfvertrouwen en comfort.
  • Veilige en professionele behandeling: Onze behandeling is ontwikkeld om jouw veiligheid en comfort te waarborgen. Je wordt behandeld door een gecertificeerde specialist die de nieuwste technieken beheerst.
  • Verbeterde huidtextuur en uitstraling: Naast het verminderen van striae helpt onze behandeling ook om de algehele textuur en uitstraling van je huid te verbeteren, zodat je weer straalt.
  • Moderne technieken: Wij gebruiken de nieuwste en meest effectieve technieken om de beste resultaten te garanderen. Je kunt erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent.

Waarom kiezen voor No1.Clinic?

Bij No1.Clinic in Dalen zijn we gepassioneerd over schoonheid en huidverzorging. Onze missie is om onze klanten te helpen er op hun best uit te zien en te voelen. We bieden een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, waaronder de revolutionaire striae behandeling, prachtige wimperextensions, Lash Volume Lift (LVL), Brow Lamination, professionele tandenbleekbehandelingen en nagelbehandelingen.

Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke benadering, professionele expertise, en de uitstekende resultaten die we leveren. Of je nu komt voor een striae behandeling of een van onze andere diensten, je kunt rekenen op de hoogste kwaliteit van zorg en aandacht.

Kom langs en ervaar het zelf!

Ben jij klaar om striae voorgoed vaarwel te zeggen? Boek dan nu jouw afspraak bij No1.Clinic en ontdek zelf de voordelen van onze geavanceerde striae behandeling. Jij verdient het allerbeste. Let’s make beauty shine together! 💖

Liefs, Carolien Kranendonk No.1 Clinic

Opleiding striae behandelingen afgerond! Een nieuwe mijlpaal voor No.1 Clinic!

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?