[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

Bij No.1 Clinic zijn we altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en onze klanten de beste ervaringen te bieden. Daarom zijn we verheugd om een unieke kans aan te kondigen voor schoonheidsliefhebbers in Drenthe! Ben jij klaar om te stralen en exclusieve behandelingen te ervaren in onze beauty clinic? Wij zijn op zoek naar modellen voor onze website! Dit is jouw kans om jezelf te verwennen met onze behandelingen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan onze prachtige website. En het beste deel? Je komt onherkenbaar in beeld, mocht je dat willen.

Waarom Modellenwerk bij No.1 Clinic?

Als model voor onze website krijg je niet alleen toegang tot onze topbehandelingen tegen gereduceerde prijzen, maar help je ons ook om anderen te laten zien hoe effectief en transformeerend onze behandelingen zijn. Dit is een geweldige kans om jezelf te trakteren op een professionele schoonheidsbehandeling en deel uit te maken van de No.1 Clinic-familie.

Welke behandelingen bieden wij voor modellen?

Bij No.1 Clinic bieden we een breed scala aan behandelingen, en we zijn momenteel op zoek naar modellen voor de volgende:

Onze striae behandeling is een revolutionaire methode die striae tot 70% vermindert na slechts één sessie. Dit is een uitstekende gelegenheid voor iedereen die striae wil verminderen en zijn huid wil verbeteren. Onze wimperextensions en lash volume lift zorgen voor een prachtige, opvallende oogopslag, perfect voor elke gelegenheid.

Speciale aanbieding!

De eerste 5 klanten die een striae behandeling boeken, krijgen 25% welkomskorting. Je betaalt dan slechts €262,50 per zone! Dit is een geweldige kans om te profiteren van een aanzienlijke korting op een van onze meest populaire behandelingen.

Hoe meld je je aan?

Grijp deze unieke kans en boek vandaag nog jouw behandeling. Stralen was nog nooit zo makkelijk! Aanmelden kan eenvoudig via WhatsApp of e-mail. Achter de schermen zijn wij druk bezig met een afsprakenmodule om het nog makkelijker te maken. Wees er snel bij, want deze plaatsen zijn beperkt en we willen ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om te profiteren van deze exclusieve aanbiedingen.

Ontdek No.1 Clinic in Dalen

Onze clinic is gevestigd in het prachtige Dalen, Drenthe, en we zijn trots om onze diensten uit te breiden naar alle schoonheidsliefhebbers in de regio. Of je nu in Dalen, Coevorden, Hardenberg, Emmen of Hoogeveen woont, bij No.1 Clinic ben je aan het juiste adres voor professionele en hoogwaardige schoonheidsbehandelingen.

Liefs,

No1.Clinic 💖

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze laatste aanbiedingen en nieuwtjes. #No1Clinic #BeautyModels #StriaeBehandeling #Wimperextensions #LashVolumeLift #BeautyDiscount #Dalen #Schoonheidsbehandelingen #CarolienKranendonk #ExclusiveOffers

Oproep aan alle Schoonheidsliefhebbers in Drenthe!

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?