[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

Wie wil er nu niet met een stralende glimlach op vakantie? Bij No.1 Clinic begrijpen we hoe belangrijk een mooie, witte glimlach is. Daarom hebben we geïnvesteerd in de allernieuwste technologie voor het bleken van tanden, zodat jij kunt genieten van het beste resultaat, op een veilige en comfortabele manier.

Wat maakt onze Technologie zo goed?

Onze nieuwe 60-watt tandenbleek lamp is een echte gamechanger. Deze innovatieve lamp biedt meerdere standen in sterkte en warmte, wat betekent dat we de behandeling volledig kunnen aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Heb je gevoelige tanden? Geen probleem! De lamp heeft verschillende UV-licht opties speciaal ontwikkeld voor gevoelige tanden. Daarnaast verzorgt en beschermt de lamp niet alleen je tanden, maar ook je lippen en de huid rondom je mond. Zo geniet je van een complete behandeling die niet alleen effectief, maar ook comfortabel en veilig is.

Ervaringen van onze klanten

We hebben onze nieuwe lamp onlangs getest, en de resultaten waren verbluffend! Een van onze klanten was dolblij met het resultaat en zag haar tanden maar liefst 9 tinten witter worden na slechts één sessie. Ze verliet de kliniek met een stralende glimlach en kon niet wachten om haar nieuwe glimlach te laten zien.

Waarom tanden bleken bij No.1 Clinic?

Bij No.1 Clinic zijn we er trots op dat we altijd voor de hoogste kwaliteit gaan. Onze nieuwe technologie zorgt ervoor dat je tanden in één sessie al tot wel 6 tinten witter kunnen worden, en in sommige gevallen zelfs 9 tinten, zoals onze tevreden klant ervoer! Dit betekent dat je met een stralende glimlach je vakantie kunt beginnen. Onze persoonlijke aanpak en aandacht voor detail zorgen ervoor dat je je meteen op je gemak voelt in onze kliniek. We staan klaar om je te helpen die prachtige, witte glimlach te bereiken waar je altijd van hebt gedroomd.

Plan nu jouw afspraak

Klaar om te stralen? Wacht niet langer en plan je tandenbleek sessie vandaag nog via onze website. Het is snel, eenvoudig en je kunt zelf de datum en tijd kiezen die jou het beste uitkomt. Bij No.1 Clinic zorgen we ervoor dat je met een glimlach de deur uitgaat – klaar voor een zonnige, zelfverzekerde vakantie!

Liefs,
Carolien Kranendonk
No.1 Clinic 💖

De nieuwste Tandenbleken technologie bij No.1 Clinic

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?