[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

In de hectiek van het dagelijks leven is het soms moeilijk om tijd te vinden voor jezelf. Daarom is er geen beter cadeau dan een moment van pure verwennerij. Bij No.1 Clinic begrijpen we hoe belangrijk het is om jezelf of een geliefde af en toe in de watten te leggen. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste aanwinst te introduceren: cadeaubonnen! Wegens de vele aanvragen bieden we nu deze speciale mogelijkheid aan, waarmee je de ultieme beauty-ervaring cadeau kunt doen.

Waarom kiezen voor eencadeaubon van No.1 Clinic?

Onze cadeaubonnen zijn het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of gewoon om iemand te laten weten dat je aan hen denkt – met een cadeaubon van No.1 Clinic geef je meer dan alleen een behandeling; je geeft een moment van ontspanning en zelfzorg. Onze behandelingen zijn ontworpen om je innerlijke en uiterlijke schoonheid te laten stralen.

Bij No.1 Clinic bieden we een breed scala aan luxe behandelingen, allemaal uitgevoerd door ervaren professionals met oog voor detail. Wat dacht je van:

  • Striae verwijderen: Een geavanceerde behandeling die striae tot 70% vermindert na slechts één sessie. Ideaal voor wie zelfvertrouwen wil terugkrijgen en weer van hun huid wil houden.
  • Wimperextensions: Voor een oogverblindende blik zonder dagelijkse make-up routine. Onze wimperextensions geven je de wimpers die je altijd al wilde.
  • Lash Volume Lift (LVL): Laat je natuurlijke wimpers schitteren met een prachtige lift en krul die wekenlang aanhoudt. Perfect voor degenen die altijd wakker willen worden met perfecte wimpers.
  • Tanden bleken: Shinen met een stralende glimlach? Onze nieuwste technologie zorgt ervoor dat je tanden tot wel 9 tinten witter worden, met bescherming en verzorging ingebouwd in de behandeling.

Deze cadeaubonnen kunnen gemakkelijk in onze salon worden aangeschaft, of je kunt ze eenvoudig bestellen door een mail te sturen naar [email protected]. Zo hoef je niet eens de deur uit om het perfecte cadeau in handen te krijgen!

Een cadeaubon: Het perfecte geschenk voor ieder seizoen

Met de feestdagen voor de deur, verjaardagen of gewoon als verrassing – een cadeaubon van No.1 Clinic is altijd een goed idee. Het is een gift die verder gaat dan een materieel geschenk; het is een investering in het welzijn en de schoonheid van de ontvanger. En laten we eerlijk zijn, wie wil nu niet een stralende huid, prachtige wimpers of een stralend witte glimlach?

Dus waar wacht je nog op? Maak iemand blij met een cadeaubon van No.1 Clinic en geef het geschenk van schoonheid. Give the gift of beauty!

Liefs, Carolien Kranendonk
No.1 Clinic

Geef het geschenk van schoonheid met cadeaubonnen van No.1 Clinic

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?