[gtranslate]

"Uw Schoonheid, Onze Passie"

Aftercare voor wenkbrauwen verven en epileren

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van het resultaat kunt genieten, is het belangrijk om je aan enkele nazorginstructies te houden. Volg deze eenvoudige stappen om je wenkbrauwen in topconditie te houden:

Vermijd water en make-up remover voor de eerste 24 uur

Na het verven van je wenkbrauwen is het cruciaal om water, zweet en make-up remover de eerste 24 uur te vermijden. Dit geeft de kleur de tijd om goed in de haartjes te trekken, zodat de tint langer mooi blijft. Ook wordt de kans op vervaging verminderd.

Vermijd de zon en hitte voor 48 uur

Direct na de behandeling is het belangrijk om je wenkbrauwen te beschermen tegen direct zonlicht, zonnebanken en warmtebronnen zoals sauna’s. UV-straling en hitte kunnen de kleur sneller doen vervagen, en we willen dat je zo lang mogelijk van je mooie wenkbrauwen kunt genieten.

Gebruik een milde reiniger

Na de eerste 24 uur kun je je gezicht weer reinigen, maar gebruik altijd een milde, alcoholvrije reiniger rond je wenkbrauwen. Vermijd harde scrubbewegingen en wees voorzichtig om de kleur en vorm niet te verstoren.

Vermijd oliehoudende producten

Olie kan de kleur van je geverfde wenkbrauwen aantasten en ervoor zorgen dat het sneller vervaagt. Kies voor olievrije producten rond je wenkbrauwen om de kleur zo lang mogelijk te behouden.

Onderhoud en vervolgafspraken

Om je wenkbrauwen in topvorm te houden, raden we aan om regelmatig terug te komen voor een touch-up. Afhankelijk van je haargroei en huidtype, kan dit elke 4-6 weken nodig zijn. Boek je vervolgafspraak tijdig om altijd te kunnen genieten van perfect gevormde wenkbrauwen.

Heb je vragen over de nazorg of wil je een nieuwe afspraak plannen? Neem dan gerust contact op met ons team bij No1.Clinic. We staan altijd klaar om je te helpen.

Annulering en no show beleid

Om onze tijd en die van andere klanten optimaal te benutten,
hanteren we bij No.1 Clinic een annulerings- en no-show beleid.

Wanneer afspraken niet op tijd worden afgezegd, kunnen we helaas geen andere klanten inplannen die graag geholpen willen worden. Bij het annuleren buiten 24 uur worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we, bij een geldige reden, 50% van de kosten in rekening.
Een no-show zonder annulering wordt voor 100% gefactureerd.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, zodat we iedereen een fijne ervaring kunnen bieden!

Open chat
💬 We staan je graag te woord
No.1 Clinic
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?